Tuffa fordon fraktar godset

Föredrar du vägfrakt i en maffig, snygg lastbil framför annan typ av frakt som exempelvis flygfrakt? Vägfrakt med ett tufft motorfordon är attraktivt, snabbt och säkert. Dessutom finns med flera bra partners att välja mellan som kan utföra tjänsten.

En excellent plattform

Frågan är, vilken logistikpartner ska du välja? Vi vet redan att det är motorfordon som gäller, men vilket fraktföretag ska vi samarbeta med som är innovativt, effektivt och har säkra, kraftfulla motorfordon?

Svaret är inte så svårt. Fraktus plattform står ut i konkurrensen som en av de allra bästa. Här kan man enkelt boka upp frakttjänster i en modern miljö. Entreprenörerna bakom Fraktus startade bolaget för att de ville modernisera fraktbranschen och skapa en plattform som kunde vara både snabb och modern att hantera. Fraktus styrs helt av kundens behov och framtidens tuffa krav, man utmanar gärna hela branschen och är beredd att serva kunderna med det mesta. Det spännande med Fraktus är de verkligen ligger med där framme i teknikutvecklingen och faktiskt är lite mer än ett ordinärt transportföretag – de är logistikspecialister med IT-kompetens.

Fraktus värnar om miljön

Fraktus lever i ”Fraktusvärlden” där man har ett mission att skapa så lite miljöpåverkan som möjligt samtidigt som fraktalternativen ska vara snabba och effektiva till en så låg kostnad som möjligt för kunden. Transportlösningarna baseras på miljö, tid samt pris utifrån kundens behov – detta är den magiska ekvation som kallas ”Fraktusmodellen”. Det finns också flera färdigpaketerade frakttjänster som man kan boka – eller så kan man prata med en erfaren logistikspecialist på kundserviceavdelningen i Fraktusvärlden.

Fraktus följer upp din bokning för att du som kund ska få veta vilket miljöavtryck som just din leverans medfört. Fraktus kan fungera som rådgivare och stöd med att bygga en fraktfunktion som passar ditt företag med väg-, räls-, vatten- eller luftfrakt. Om oväntade saker inträffar får du alltid hjälp och är aldrig ensam på vägen. Välj en tuff snygg lastbil som logistiklösning!